MENU
zondag 7 april geopend!

Woodclean Houtreiniger 250 ml

Woodclean Houtreiniger 250 ml

Woodclean Houtreiniger 250 ml
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van Oranje
Geschikt voor alle houtsoorten met een olie, lak of waslaag

Merk Oranje Furniture Care
Materiaal Hout
€ 5,90

Advies nodig of heb je een vraag?

Soms kom je er zelf niet uit of iets past in je interieur. Wij helpen je dan graag verder! Vul je gegevens in, stel je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met je op.

Neem contact met mij op

Productomschrijving

Woodclean Houtreiniger 250 ml

Een intensieve houtreiniger die tevens als voorbehandelingsmiddel fungeert bij het gebruik van alle onderhoudsmiddelen die er voor houten meubelen verkrijgbaar zijn. Woodclean is te gebruiken op alle houtsoorten met een olielaag, een laklaag of een waslaag. Woodclean wordt o.a. gebruikt voor het intensief reinigen van vervuilde waslagen, olielagen of laklagen. Tevens is Woodclean in staat om (zware) vlekken te verwijderen uit meubelen die voorzien zijn van was of olie (eventueel in combinatie met een zeer fijn staalwolletje of schuursponsje).

Door het gehele meubel vooraf een behandeling met Woodclean te geven, wordt bij een aansluitende behandeling met een willekeurig onderhoudsmiddel een beter resultaat bereikt. Dit omdat het onderhoudsmiddel zich niet meer vermengd met het nog aanwezige vuil op het meubel. Omdat Woodclean de ondergrond intensief reinigt, wordt de ondergrond enigszins schraal. Hierdoor dient men na een behandeling met Woodclean altijd een geschikt onderhoudsmiddel te gebruiken.

Verwerkingsadvies
Woodclean aanbrengen op een schone droge doek. Hiermee het meubel royaal inwrijven en een zeer korte tijd laten inwerken. Vervolgens het opgeloste vuil verwijderen met een schoon deel van de gebruikte doek. Na het gebruik van Woodclean het meubel altijd nabehandelen met een geschikt onderhoudsmiddel. Intensieve vlekken op geoliede of met was afgewerkte meubelen kunnen verwijderd worden door een fijn staalwolletje te bevochtigen met Woodclean. Hiermee de vlek licht polijsten totdat deze verdwenen is. Let op! Niet te hard drukken, want dan bestaat de kans dat er te diep in het hout geschuurd wordt en er “licht” hout zichtbaar wordt, dus kleurverschil.
Merk Oranje Furniture Care
Materiaal Hout