MENU
donderdag 30 mei geopend!

Wonen & Co de beurs 2019 - Kruit & Kramer festival

Het thema van Wonen&Co 2019 ‘Spice it up’ laat zich vertalen als een tikje brutaal met flink wat durf. Welke exposant écht een potje lef gaat tonen? Kruit & Kramer! Het familiebedrijf is niet vies van een beetje vernieuwing.

Festivalfever

Met de eerste zonnestralen op zak, genietend van de eerste terrasjes en opkomende bloemenvelden kunnen we het niet ontkennen; de voorjaarskriebels borrelen. Stiekem hunkeren we naar het komende festivalseizoen. Met lekker weer, mooie tenten en fijne muziekjes. Kruit & Kramer snapt je en lanceert daarom dit vroege voorjaar haar eigen festival op Wonen&Co de beurs: een creatieve cross-over boordevol wooninspiratie. 

Wonen & Co de Beurs 2019 met het Kruit & Kramer festival!

De unieke mix van Kruit & Kramer

Kruit & Kramer staat voor een mix van wonen en slapen. Precies deze combinatie voert Kruit door op haar eigen festival. Er zijn gastoptredens van o.a. de Lampenier, Decorette en Grand Café Hoendiep. Je ontdekt er bovendien Pronto Wonen en Profijt Meubel. Beide stores komen uit Kruits koker en gaan dit vroege voorjaar eenmalig op de festivaltour. Onder de vlag van Kruit & Kramer Festival komen merken als Xooon, By-Boo en Coco Maison samen. Dan is er nog een nieuw concept dat het levenslicht gaat zien op het festival. Henk-Jan Kruit, verkoopleider bij Kruit & Kramer, hult zich nog in stilzwijgen. Tegelijkertijd staat ‘ie te trappelen om het concept te onthullen en weet je dus dat er wat bijzonders aan zit te komen. Ontdek de primeur tijdens Wonen&Co de beurs!

Kom in de festivalstemming

 

Bestel snel je kaarten en bezoek ons op de Wonen & Co de Beurs 2019 voor het Kruit & Kramer festival!