MENU
zondag 1 september geopend!

XOOON


Kwalitatieve designmeubelen voor een betaalbare prijs

XOOON is opvallend, eigenzinnig en trendy, een totaal concept voor de woonkamer. De collectie wordt regelmatig vernieuwd en speelt in op de nieuwste trends en kleuren. XOOON streeft naar een dominante rol in de markt, met eigen designs en materialen die een mix vormen tussen “Young Design” en pure materialen. XOOON richt zich op de jonge en jong voelende consument die weet wat ze wil. Hun levensstijl is belangrijker dan hun leeftijd. De doelgroep is sportief en ruimdenkend. Ze willen ruimte en bewegingsvrijheid. Meubelen moeten tegen een stootje kunnen en tegelijkertijd modieus en actueel zijn.
De collectie bestaat uit:

XOOON-trend
Dit zijn producten in de nieuwste kleuren en vormen. Denk hierbij aan hoogglans gelakte materialen in diverse modieuze kleuren, maar ook een meubelprogramma opgebouwd uit ecologisch onbehandeld hout. Hiermee richt XOOON zich op de moderne, modebewuste klant.

XOOON-collection
De collectie waar XOOON voor staat en zichzelf mee onderscheidt in de markt. Pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteitsleder. XOOON-collection is bedoeld voor de bredere smaakgroep.

XOOON-basics
Dit deel van de collectie is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar bestsellers. Naast de meubelprogramma’s en zitmeubelen bestaat de XOOON collectie uit een uitgebreide decoratie collectie. Dit is een mix oude modellen in een nieuw jasje en eigentijdse innovatieve producten. Hiermee geef je een persoonlijke touch aan de styling van je woonkamer.

De Xooon collectie wordt continu aangevuld en vernieuwd. Bovendien heeft Xooon regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Klik hier om de nieuwste Xooon folder te bekijken