MENU
zondag 1 september geopend!

Riverdale                                                                                    


Riverdale - fashionable living!

Riverdale is in 1993 opgestart als groothandel Tenbos BV, vernoemd naar de gelijknamige ondernemersfamilie ten Bos. Dochter Sophie heeft samen met haar man Patrick het bedrijf in 2006 overgenomen en hebben in datzelfde jaar het merk Riverdale op de consumentenmarkt geïntroduceerd.

Riverdale is een jong, dynamisch en internationale organisatie. Riverdale heeft bijna honderd medewerkers die ieder vol passie en plezier werken aan het uitbouwen van het merk. Wat Riverdale zo bijzonder maakt is dat er ieder half jaar wordt er een nieuwe collectie van wel 350 producten toegevoegd aan de basiscollectie van ruim 1200 producten. Zo gaan de collecties van Riverdale altijd mee met de laatste mode en trends. Zoals kleurenthema's uit de mode en seizoensinvloeden van over de hele wereld zie je terug in de uitgebreide Riverdale collectie.

Vindt je het lastig om je interieur steeds weer een andere uitstraling te geven? Riverdale helpt je hierbij! Met de woonaccessoires van Riverdale wordt het aanpassen van je interieur een stuk eenvoudiger. Van luchtig en fris in de zomer naar warm en behaaglijk in de winter, door Riverdale ziet je huis er altijd fashionable uit! Bekijk in het filmpje hieronder de nieuwste woontrends voor het voorjaar en de zomer

Om alvast een indruk te krijgen van de ideeën en producten van Riverdale en de allernieuwste trends en tips, kun je op deze pagina de digitale catalogus van Riverdale bekijken.

“Riverdale is mode voor het huis en onderdeel geworden van een lifestyle