MENU
zondag 1 september geopend!

Henders & Hazel                                                                       


Originele meubels en kwaliteit

Henders & Hazel is modern met de nieuwste innovaties op interieurgebied. Door de uitgebreide programma’s en de vele mogelijkheden kan je de producten van Henders & Hazel geheel naar eigen stijl mixen en matchen.Of het nou gaat om losse meubels of een compleet woonprogramma, bij Henders & Hazel kan je terecht voor elke smaak. Alle stoffen en leersoorten worden met veel zorg uitgekozen. Karakter, functionaliteit en kwaliteit zijn belangrijke eigenschappen van het merk. 

De collectie van Henders & Hazel wordt voortdurend vernieuwd met actuele ontwerpen en trendy ideeën. Een bezoekje aan de showroom in de winkel van Kruit & Kramer is daarom altijd inspirerend. Bovendien kunnen onze ervaren medewerkers je adviseren bij aankoop van een meubel. Daarnaast heeft Henders & Hazel regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Klik hier om de nieuwste folder van Henders & Hazel te bekijken. 

Probeer nu de 3D-Configurator en ontwerp je unieke zitmeubel!

Henders & Hazel heeft een zeer uitgebreide collectie zitmeubelen. Bankstellen, armstoelen, eetkamerstoelen en fauteuils zijn in vele variaties mogelijk. Uiteraard is het onmogelijk om alles in de bijna 200 stof- en leersoorten te fotograferen.
Om toch een indruk te krijgen van het zitmeubel dat je graag wilt bestellen, kun je gebruik maken van onze 3D-configurator.
Hiermee kun het zitmeubel in 3D helemaal naar je eigen wensen samenstellen en direct in 3D bekijken. 

Klik hier voor de 3D-Configurator