MENU
zondag 1 september geopend!

Decorette                                                                                  


Voel je thuis bij Decorette!

Een mooie vloer, geweldige gordijnen en een warm kleed, daar wordt je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een sfeervol behang en een prachtige krijtverf op de muur. Maak het af met mooie kussentjes in allerlei denkbare kleuren en patronen en haal inspiratie uit de laatste woontrends. Decorette heeft alles op het gebied van interieur en de aankleding van je huis. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren en adviseren!

Advies aan huis

Van je huis een thuis maken? We helpen je graag bij het maken van een plan voor het perfecte interieur waarin je je echt thuis voelt. Samen komen we erachter wat bij je woonwensen en stijl past en komen we bij je thuis om alles op te meten, te monteren, op te hangen etcetera. Wat we doen, doen we goed, met veel plezier en precisie, want dat is ons vak! Al onze producten zijn van kwaliteit en je kunt er dus jaren van genieten. Om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit leveren tegen een gunstige prijs stellen we onze eigen collecties samen en hebben we een uitgebreide huiscollectie. We hebben voor elk budget een oplossing. Nieuwsgierig? Bezoek een van onze winkels en laat je verrassen. Als dit niet lukt komen we graag bij je thuis, overdag of ’s avonds.

De Decorette collectie wordt continu aangevuld en vernieuwd. Bovendien heeft Decorette regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Klik hier om de meest recente folder of maandaanbieding van Decorette te bekijken.

Decorette voorkant

Flexa Visualizer app

Met de innovatieve Flexa Visualizer app zie je met je smartphone of tablet in real time het effect van een nieuwe kleur in je kamer. De app werkt op basis van Augmented Reality waardoor je met één tik op het scherm alle Flexa verfkleuren kunt toepassen. Experimenteer met gewaagde kleuren en maak straks vol vertrouwen een kleurkeuze die past bij jou én je interieur.

In de app vind je kleurschema’s die de experts van Flexa samenstelden. Handig om te kijken welke kleuren passen bij de door jou gekozen verfkleur of om een nieuwe kleur te selecteren die past bij je meubels.