MENU
zondag 1 september geopend!

Interieuradvies op maat


 

 

 

Uw huis moet als uw thuis voelen, vol karakter en een fijne sfeer waar u graag wilt zijn. Het is soms lastig om de juiste sfeer te krijgen in huis, welke meubels passen en staan het beste en hoe kan de ruimte zo ingericht worden dat het zowel praktisch als sfeervol is? Wij kunnen u daarbij helpen! Onze interieurstylistes zijn gespecialiseerd in het maken van passende interieurplannen. Zowel 2D als 3D, uitgebreide interieurplannen maar ook snelle adviezen in de winkel. Voor zowel bedrijven als particulieren. Voor elke interieurwens is een passend advies!

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Kruit & Kramer. Alles zit bij ons onder een dak, waardoor we complete interieurplannen kunnen maken. Van raambekleding tot bedden, van vloeren tot banken, van kasten tot accessoires, we hebben het allemaal onder een dak en kunnen u zo van alle gemakken en de beste adviezen voorzien. Voor elk iets wils dus!

We gaan niet voor de standaard inrichting maar een interieur met een eigen karakter. Rust en      
sfeer in combinatie met creatieve interieuroplossingen, daar gaan we voor! Met creativiteit, enthousiasme en betrokkenheid helpt onze interieurstyliste u te komen tot het ideale interieur! 

  

  

Voorbeelden van projecten


Op uzelf

Mix tussen twee stijlen

Familiehuis

 

Geïnteresseerd in een interieuradvies? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier!

  • Geef aan wat voor advies je wenst. Kleuradvies, slaapadvies, interieuradvies, woonadvies of stylingadvies.

  • Voeg bijvoorbeeld een plattegrond toe of afbeeldingen van de huidige situatie.

* Verplichte velden