MENU
zondag 1 september geopend!

Hoogtepunt 2016: Woonfeest

25 dec. 2016 16:40:00

Elk jaar in het najaar houden we bij Kruit en Kramer de befaamde woonparty voor alle interieur liefhebbers. Op deze avond staan er verschillende bedrijven uit Groningen die hun producten presenteren, verkopen of laten proeven! Dit jaar vond ons woonfeest plaats op woensdagavond 14 december, we vertellen je graag meer over dit feest!

Het was een avond gevuld met een rijke variatie aan standhouders in de woon en lifestyle wereld. Een bijzondere en gezellige avond waarbij de bezoekers onder het genot van een hapjes en een drankje ook nog kans maakten op verschillende prijzen tijdens de loterij diezelfde avond. Meerdere accessoire cheques en Riverdale pakketten werden weggegeven die avond, daarnaast kreeg elke bezoeker bij de uitgang een goodiebag mee naar huis.

Naast alle standhouders was er ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan twee verschillende workshops: een macramé plantenhanger maken en inspiratie opdoen tijdens het maken van een eigen moodboard. Om de gezellige avond nog even vast te leggen konden de bezoekers bij de ingang gebruik maken van de photobooth LINK!

De variatie tussen onze eigen winkel met verschillende deelnemers waaronder een schoonheidssalon, vintage accessoires, kunst, badbruisballen, en eigen gemaakte jam kraam, maakte het tot een groot succes.

Een kleine sfeerimpressie van ons woonfeest:

 

Wilt u ook op de hoogte blijven voor het woonfeest in 2017? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief, Facebook en Instagram pagina! Via deze wegen zullen wij u de nieuwe datum in 2017 bekend maken.

Tot volgend jaar!

Ook via deze weg willen wij de standhouders en bezoekers bedanken die samen met ons het woonfeest tot een echt feest maakten!

Deelnemers woonfeest 2016:

Kuske oet Grunn
Verroest
NOVO Hout
Hypotheek Visie Groningen
Decorette Groningen
Beautyfabriek
Let’s color your world
Cake flavours
Tupperware
Atelier Geke Hoogstins
Hara
Plimmies
Beans & Grapes
Knol’s koeken
Touchez
Diezijner
Lammiesjam
Lakritsbutik
Toffekoffie
Ingrid Vermulst

Geplaatst in Algemeen door

Johan van Dijk