MENU
zondag 1 september geopend!

Een bank precies naar wens gemaakt

10 jul. 2018 21:56:28

Een bank naar wens

Een juiste bank vinden die helemaal passend is in je interieur is niet altijd even makkelijk. Zo kan het bij een kleine woonkamer lastig zijn omdat je een kamer niet compleet wilt opvullen met bank, maar je wél comfortabel en ruim wilt kunnen zitten. In oudere huizen kan bijvoorbeeld een erker een aandachtspunt zijn voor de maat van een bank. In dat geval ben je gebonden aan bepaalde vaststaande maten waar niet zomaar elke bank geplaatst kan worden.

Designonstock

In onze winkel is het mogelijk om een bank helemaal naar wens samen te stellen. Een twee- of driezitter, een hoekbank; er zijn vele keuzemogelijkheden, deze noemen wij "designonstock". Maar stel dat je toch iets anders wilt, bijvoorbeeld een maat die net even afwijkt van de standaard keuzemogelijkheden?

Bank Solo

De zogeheten bank Solo is te vinden op onze afdeling modern en is een bank die helemaal tot op de centimeter samengesteld kan worden. Naast een standaard twee-, drie- of vierzitsbank is ook een hoekopstelling in verschillende afmetingen mogelijk. De leuning heeft wel een vaste maat, maar is in twee breedteformaten te verkrijgen. De bank heeft een iets naar achteren gekanteld zitgedeelte waardoor er direct al een prettige zithouding merkbaar is. De laatste stap is het kiezen van de stof en de pootjes en de bank naar wens is klaar! Kom een keer langs in de winkel en bekijk de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee! 

 

Geplaatst in Algemeen door

Annemarie Poorter