MENU
zondag 1 september geopend!

3x Pastel

24 aug. 2016 17:24:00

Deze week gaat de blog over pasteltinten. Wie houdt er nou niet van die zachte kleuren en rustige, lichte sferen. Wij, bij Kruit en Kramer hebben al eens kort, de trend pastels uitgelegd. Maar voor deze blog heb ik nog wat duidelijke voorbeelden, hoe deze trend nou door te voeren, is bij jou thuis!

Bij deze eerste woonkamer is duidelijk te zien hoe stoer de pasteltint ook gecombineerd kan worden. Er wordt gebruik gemaakt van de strakke afwerking in combinatie met het materiaal koper. In huis kan natuurlijk gemakkelijk zo’n kapotte wand gecreëerd worden door middel van behang. Dit soort behang kan je natuurlijk bij onze Decorette krijgen! Voor de stoerdere koppels onder ons die toch heel erg houden van lichte tinten is dit natuurlijk een hele stoere woonkamer!

Alle behangsoorten zijn te krijgen bij de decorette! Voor meer inspiratie van de Piet Hein Eek behang vind je hier: https://www.decorette.nl/inspiratie/muur/een-materiaal-ode-behang-van-piet-hein-eek

 

 

De tweede pastel woonkamer is gebruikt van Design on Stock. Een heel mooi voorbeeld van een merk die kleuren en materialen kiezen op basis van trends. Zo ook de pastel trend. Hier is vooral gebruik gemaakt van één kleurtint, maar op basis van verschillende structuren komt hier meer leven in. Zo ook bijvoorbeeld verschillende soorten karpetten combineren. Of juist aan tafel twee stoeltjes met een leuk printje en twee stoeltjes in juist een effen kleur. Dit is in vergelijking met de stoere pastel woonkamer, echt een wat zachtere soort pastel woonkamer.

De producten die gebruikt zijn voor deze woonkamer zijn van het merk Xooon. https://www.xooon.com/nl/banken/artikel/volare/composition-22535/

In de derde pastel woonkamer is echt het een verschil gemaakt in de accessoires. Hierin is de basis een lichte tint. Bijvoorbeeld grijs. Waar het verschil te zien is in het gebruik van de accessoires. Voor de mensen die niet het hele huis, over de kop willen, is dit dan natuurlijk de beste optie. Bloemen kunnen hierin ook goed meewerken. Hierin kan je natuurlijk altijd verschillende zachte kleuren combineren. Maar het is een hele makkelijke optie om toch die pasteltinten in een “saai” hoekje, weer levendig te maken.

De producten die gebruikt zijn voor deze woonkamer zijn van het merk Xooon. https://www.xooon.com/nl/banken/artikel/volare/composition-22535/

Pastel hoeft dus niet alleen maar een heel zachte woonkamer te zijn. Het gaat erom dat er gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen. Door deze voorbeelden nog eventjes door te nemen kan je dus goed zien welke soort pastel kamer, jouw pastel kamer zal zijn! 

 
   

 

 

Labels:

Geplaatst in Algemeen door

Stephan Kruit